Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalakaros linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Erika - Hotel [2. oldal]
részletek »

Zalakaros képes leírás: Erika - Hotel [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zalakaros.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 108 db
Erika Apartmanház

Erika Apartmanház

Zalakaros határon túl is ismert termál- és gyógyfürdőváros, a Kis- Balaton természetvédelmi területéhez közel. Itt épült a közelmúltban a 7 apartmannal rendelkező Erika Apartmanház. Az impozáns kastély jellegű apartmanház csendes, nyugodt környezetben a fürdőtől 10 perc sétára található. A vendégek rendelkezésére áll zárt parkoló nagy zöld területtel.

Eszter apartman

Eszter apartman

Az Eszter Apartmanház a festői szépségű és méltán híres fürdővárosban, Zalakaroson található. Több éves vendéglátói tapasztalattal a hátunk mögött célunk, hogy igényes és kényelmes szálláshelyet biztosítsunk apartmanjainkban Önnek és családjának. Kellemes időtöltést, az aktív pihenés minden kellékét, sportolási lehetőségeket, érdekes kirándulási programokat a környező szőlőhegyekre és erdőkbe, és számos élményt nyújtó látványosságot Zala megyében. Nyugtató, gyönyörködtető tájakat, üdítő levegőt, gyógyító csendet és kellemes, vendégszerető embereket. Elkalauzoljuk a környék látványosságaihoz, programjai megszervezéséhez hathatós segítséget nyújtunk. Amennyiben látogatását követően megelégedettséggel távozik, kérjük tiszteljen meg bennünket azzal, hogy vendégkönyvünkben pár sorban elmondja véleményét.

Familie Magyar Apartmanházak

Familie Magyar Apartmanházak

Apartmanházaink Nyugat-Magyarországon az ország legkisebb és talán legszebb kisvárosában, az 1800 lakost számláló - gyógyvizéről méltán híres - Zalakaroson találhatóak. A családi tulajdonban lévő apartmanházainkkal már több mint 20 éve hozzájárulunk a Zalakarosra gyógyulni és kikapcsolódni látogató vendégek színvonalas kiszolgálásához, melyet mi sem bizonyít számunkra jobban, mint az a tény, hogy vendégeink évről-évre ismét minket választanak, hiszen látják, hogy szálláskínálatunk folyamatos bővítése, és az állandóan változó igényeknek megfelelő fejlesztése az ő érdekükben, igényeik szem előtt tartásával történik. A négy különálló épületből álló apartmanházaink közül három épület a gyógy-és élményfürdőtől 1100 m távolságra fekszik, egy gyönyörűen parkosított 3000 nm-es kertben. A negyedik házunk a fürdőtől 550 m-re található, a domboldalban, ahonnét a környék csodaszép panorámájában gyönyörködhetnek az itt megszálló vendégek.Reméljük, hogy honlapunkon látottak felkeltik érdeklődését, és arra ösztönzik, hogy ellátogasson hozzánk. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is élvezheti vendégszeretetünket és elégedett vendégeink népes táborát fogja gyarapítani.

Festetics Kastélymúzeum

Festetics Kastélymúzeum

A több mint negyedévezredes Festetics-kastély építését 1745-ben Festetics Kristóf kezdte. Az akkor 34 termes épületet a XVIII. és XIX. században háromszor átépítették, bővítették, így ma 101 helyiséggel büszkélkedhet és ezzel Magyarország három legnagyobb, barokk kastélyainak egyike lett. A Festetics-kastély ma múzeum és konferencia központ. A kastély parkjába a díszes főkapun juthatunk be. Az előkertet vadgesztenyefák, törökmogyoró, orgonák, feketefenyők és más fák, bokrok mellett két klasszikus szépségű japánakác, és Festetics György gróf mellékalakokkal kiegészített bronzszobra és egy nagy szökőkút díszíti. A kastély szobrokkal díszített nyugati homlokzatával szemben két szökőkutat is magába foglaló francia kertben gyönyörködhetünk, amely mögött tíz hektáros angolpark húzódik. A sétányok a park ősöreg fák között kanyarognak, köztük 400 éves is akad.

Gabriella Apartmanházak

Gabriella Apartmanházak

Zalakaros központjában, a fürdőtől 300 m-re, egy csendes üdülőövezeti utcában található apartmanházban önálló fürdőszobás - zuhanyzós szobák kiadók. A 2002-ben épült házban praktikusan berendezett ízléses apartmanok külön konyha, hálószoba, zuhanyzó + és külön wc -ből állnak. Apartmanház felépítése: komplett konyha, hálószobák, sat-tv, és széffel felszereltek. Minden apartmanhoz bútorozott erkély vagy terasz tartozik. Parkolás a zárt udvarban.

Galambok

Galambok

Galambok község Zala megyében, a Zalai-dombság DK-i részén, Nagykanizsától 10 km-re, Zalakaros fürdőváros szomszédságában, a 7-es főút mellett található. Fekvését keletről és délről elterülő róna, a nyugati magas dombok teszik festőivé. A község határában ligetes erdők között található Dél-Zala egyik legszebb tava. Környékén nyílik a védelem alatt álló ciklámen. Nevét a népi emlékezet vagy fantáziája szerint a galambokról kapta. Az ősi falu a mai település legmagasabb részén, a Főszegben volt. A sok apró, fehérre meszelt ház a faluhoz közelítő idegennek úgy tűnt, mint sok kis fehér galamb a mezőségben. Etimológusok szerint a helynév tapadással keletkezett a bérce, völgye szókapcsolatból. Vannak olyan feltételezések miszerint falunk neve szláv eredetű. A község területe régóta lakott hely. Már a bronzkor elején magaslati, erődített település volt. Nemcsak a rómaiak, hanem gótok, longobárdok és a kelták idejében is virágzó hely volt.

Galambok - Horgásztó

Galambok - Horgásztó

Galambok szomszédságában festői erdők és dombok között található a horgásztó, mely kellemes kirándulás célpontja is lehet. A tóban ponty, süllő, amur, keszeg, csuka és harcsa él. A horgászok május 1. és november 30. között hódolhatnak szenvedélyüknek.

Geranien Pension

Geranien Pension

A nyugalom, az erdei séták, a hatalmas terasz úszómedencével és a barátságos, figyelmes kiszolgálás egyaránt biztosítékai a pihentető nyaralásnak mindenki számára. A kis panzió 2 kétágyas és 3 háromágyas, kényelmesen berendezett szobával várja az odalátogatókat. A földszinten található egy étterem a vendégek legnagyobb megelégedésére.

Gerenda rönkvillák

Gerenda rönkvillák

Zsugorodásmentes amerikai gerenda- és rönkvillák minimum 25 év garanciával, több mint 50 év tapasztalattal, közel 10.000 felépített álomházzal, 12 nemzetközi képviselettel. Minden megrendelőnk személyesen ellenőrizheti házának gyártási folyamatait az amerikai Appalachia hegységben található Lewisburgi, rönkház-gyárban (New York-tól kb 400 km-re nyugatra), melynek költségeit Most Mi álljuk.

Hirdetés
Gesztenye apartmanház

Gesztenye apartmanház

Vendégszeretetünk és sokéves tapasztalatunk garantálja, hogy szívesen térjen vissza hozzánk! Pihenni- és gyógyulni vágyó kedves vendégeinket szívesen fogadjuk a családias, igényesen berendezett apartmanjainkban. Ha Ön egy csendes, nyugodt környezetre vágyik, közel a fürdőhöz, akkor ne keressen tovább. Vendégeink rendelkézésére áll az udvaron található 3,5 m átmérőjű kerti medence.

Gránit Gyógyfürdő

Gránit Gyógyfürdő

A közel 800 éves települést valójában a 35 éve feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté. A szénhidrogén kutatófúrás során lelt 96C-os termálvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid és bromidion tartalma miatt a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. Zalakaros az a hely, ahol Ön erőt meríthet a természet csodáiból...

Gyógy- és élményfürdő - Hunguest Hotel Freya, Zalakaros

Gyógy- és élményfürdő - Hunguest Hotel Freya, Zalakaros

A zalakarosi gyógyvíz Európában is egyedülálló nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid- és bromid-ion tartalma következtében a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt pedig a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A víz enyhén radioaktív, metabórsav tartalma igen nagy. A gyógyvíz legjobb hatását a krónikus nőgyógyászati, a mozgásszervi és ízületi betegségek gyógyításában, az idegrendszeri-, szív- és keringési-, valamint anyagcsere zavarok kezelésében fejti ki.

Harmónia Apartmanok

Harmónia Apartmanok

Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők, zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé. És van egy a hétköznapi emberi értékrend fogalmaival alig meghatározható különös kincs, a föld forrongó mélységeinek becses ajándéka, különféle értékes ásványok oldatával telített, közel 100 C-os gyógyvíz.

Hegyalja Apartman

Hegyalja Apartman

A Hegyalja Apartmanház a híres fürdővárosban Zalakaroson található. 20 éves vendéglátói tapasztalattal a hátunk mögött kínálunk kényelmes üdülési lehetőséget a pihenni és gyógyulni vágyó emberek számára. A termálfürdő pár perces sétával kényelmesen elérhető apartmanjainktól. A közelben orvosi rendelő, élelmiszer bolt, fagyizó, kertmozi található. Minden apartmanban teljes felszereltségű konyha található edényekkel, evőeszközökkel, kávéfőzővel, főzőlappal, hűtőszekrénnye. Ágyneműt és törölközőt is mi biztosítunk a vendégeink részére. Az udvari részen tága parkolóval rendelkezünk, mely 5-6 autó kényelmes parkoltatására alkalmas. Apartmanjaink ideálisak mind családok, mind kisebb baráti társaságok elhelyezésére! Alternatív szórakozási lehetőségként ajánljuk a zalakrosi Mexicana discot valamint a Galambokon üzemelő quad pályát! Ezen rövid kis ismertető után reméljük, hogy szállásszolgáltatásaink minősége meggyőzték Önt arról, hogy ha bennünket választ, jól választ!, és egy kellemes nyaralást tölthet el nálunk. Szeretettel és tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

Hévíz

Hévíz

Egy ókori legenda szerint a Szent Szűz egy keresztény dajka könyörgő imádságára forrást fakasztott. A dajka egy lebénult gyermeket szeretett volna meggyógyítani. A mélyből feltörő tó meleg vizétől és a gőzölgő iszaptól a sovány, csenevész gyermektest teljesen felgyógyult. A legenda a római korból származik, az említett gyermek pedig nem más, mint Flavius Theodosius keletrómai császár, aki 391-ben a keresztény vallást saját birodalmában állami vallássá nyilvánította. A fakasztott forrás azóta is táplálja a világon egyedülálló hévízi tavat.

Hírmutató - Zalakaros

Hírmutató - Zalakaros

A hírmutató weboldalon, megjelenő hírek, nem csak Zalakarosiaknak. A látogató ezen az oldalon, minden lehetséges információt, megtalálhat Zalakarossal kapcsolatban, legyen az gazdasági hír, sport esmények, politikai, esetlegesen a város életéről szóló hírcsokor. Kellemes böngészést kívánok!

Hotel AquaTherm

Hotel AquaTherm

Szállodánk 2002-es nyitása óta több ezer elégedett vendéggel és számos újítással is büszkélkedik. Bátran állíthatjuk: nemcsak 'egy wellnesshotel' vagyunk wellness szolgáltatásokkal, hanem a vitalitás és a harmónia forrása is. A hotel megjelenésében nemcsak egy szép épület, hanem különleges építészeti formája egy ősi szimbólum is. Ízlésesen berendezett szobáink kényelmesek, az otthonosság és a pihenés meghitt fészkei. Éttermi választékunk nemcsak gasztronómiai élvezeteket biztosít, hanem a vitalitásszintet is növeli. A Wellness-oázisban pezsgőfürdő frissíti, az aromaolajok és a szaunák jótékonyan varázsolják új emberré. A nyugodt és csendes környék, a kert a napozóágyakkal, a minigolf pályával, a kicsiknek játszótérrel nemcsak egy szép zöld színfolt, hanem a gondtalan pihenés, az aktív kikapcsolódás és felhőtlen öröm helyszíne is.

Tuti menü