Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalakaros linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Zalakarosi - Zsuzsi [7. oldal]
részletek »

Zalakaros képes leírás: Zalakarosi - Zsuzsi [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zalakaros.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 108 db
Zalakarosi gyógyfürdő

Zalakarosi gyógyfürdő

A gyönyörű parki környezetben kiépített termál strandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson! Az orvosi felügyelet mellett kúraszerűen igénybe vett kezeléseink biztosítják a leghatékonyabb fájdalomcsökkentést. Töltsön el egy hosszú hétvégét Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdőjében, ahol a fürdés nem csak élvezetet, hanem kalandot is nyújt.

Zalakarosi nyaraló

Zalakarosi nyaraló

Nyaralónk Zalakaroson, Magyarország egyik legkedveltebb üdülővárosában található. Kiváló termálvize miatt az itteni gyógyfürdő nagyon kedvelt mind a magyarok, mind a külföldi látogatók körében. Ha kikapcsolódásra vágyik, töltse szabadságát nálunk! Vendégeinket négy (2006-ban felújított) rendkívül tágas és kényelmes apartmanban szállásoljuk el (2 a földszinten, 2 pedig az emeleten található). Mindegyik apartmanhoz tartozik egy kétszemélyes hálószoba és egy nappali, ahol komfortos, átalakítható kanapén akár még két személy töltheti az éjszakát. Az apartmanokhoz tartozik továbbá fürdőszoba és egy kisebb konyha/étkező. Viszont ha étkét szívesebben költi el szabad levegőn, akkor azt megteheti az apartman előtti teraszon, illetve erkélyen. Az udvarban lehetősége van járművének leparkolására is, ahol azt zárt kapuk mögött biztonságban tudhatja.

Zalamerenye

Zalamerenye

Az első telepet a Gyöp lelőhelyen - Pribina korából - találták. 1024-ben Szent István adománylevélben a zalavári apátságnak adományozta a területet. Elnevezésére írásos forrás 1082-ből, 1203-ból ismert Merena néven, ekkor már a veszprémi káptalané az addigi királyi birtok, Imre király adományaként. Merena alakja 1327-ből való. A szláv Mrena, horvát mrena=mrána személynévvel hozható kapcsolatba. Az bizonyos, hogy egyik legrégebb Árpád-kori falunk. Határa a Zala folyóig terjedt, ez nyilván betemetődött holtágat jelentett.

ZalaSport

ZalaSport

A ZalaSport sport portálon a kedves látogató, olvashatja a zalai sport eseményeket, eredményeket, tabellákat, sport ágazatokra bontva. Legyen szó, zalai labdarúgásról, zalai kosárlabdáról, zalai küzdősportról, itt mindent megtalál, ami a Zalai sportal kapcsolatos.

Zoltán Nyaraló

Zoltán Nyaraló

A Nyaraló két, egymástól független bejárattal rendelkezik! A középső szint és a felső szint együtt kerül kiadásra! A ház alsó szintje külön bejárattal 2 felnőtt + 2 gyerek részére kiadó! Üdülési csekket elfogadunk!

Zsuzsi Apartman

Zsuzsi Apartman

Zalakaros Magyarország nyugati régiójában helyezkedik el. A kb. 2000 lakosú hangulatos kisvárost sz˜l˜hegyek, és gyümölcsösök veszik körül, a környez˜ erd˜k gondoskodnak a város tiszta leveg˜jér˜l, kedvezően befolyásolják jótékony klímáját. A fürd˜város tisztaságával, ápolt parkjaival, zöld övezeteivel meghitt, nyugodt hangulatot áraszt. A tavasz kezdetét˜l az ˜sz végéig színes virágok díszítik a települést. Európai hírˆ gyógy- élmény és strandfürd˜jével idilli környezetet biztosít a kikapcsolódni, gyógyulni vágyóknak, vagy akár csak egy laza hétvégét eltölteni szándékozó családoknak. Könnyˆ megközelíthet˜sége révén - M7 autópálya 189 km lehajtó kb. 6 km - kiindulási pont lehet egy Nyugat- Balaton, Kis-Balaton gazdag kínálatát feltáró kerékpár túra alkalmához.

Tuti menü