Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalakaros - Gyógyfürdő képes leírás - Zalakaros.tlap.hu
részletek »

Zalakaros - Gyógyfürdő - Zalakaros.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zalakaros.tlap.hu » Zalakaros - Gyógyfürdő
Keresés
Találatok száma - 4 db
Élményfürdő

Élményfürdő

Az igazi felüdülést és fitnesz szolgáltatást nyújtó élményfürdő csarnokban egy darab szabálytalan alakú, feszített víztükrű, szűrő vízforgatóval ellátott termálvizes medence üzemel 10 különböző vízi attrakcióval (élménymedence). Az élményfürdőhöz tartozik szauna és gőzkabin is. A külső élménymedencék felejthetetlen szórakozást nyújtanak. A medencék feszített víztükrűek, szűrő vízforgatóval ellátott termálvizes medencék. A nyitott élményfürdő és a hidro masszázs medence számos attrakcióval biztosítja a kellemes kikapcsolódást. A gyermek élménymedence attrakcióival biztosítja a gyermekek önfeledt szórakozását. A fedett élményfürdőben található (egész évben üzemelő) létesítményeink.

Gránit Gyógyfürdő

Gránit Gyógyfürdő

A közel 800 éves települést valójában a 35 éve feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté. A szénhidrogén kutatófúrás során lelt 96C-os termálvíz nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid és bromidion tartalma miatt a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. Zalakaros az a hely, ahol Ön erőt meríthet a természet csodáiból...

Gyógy- és élményfürdő - Hunguest Hotel Freya, Zalakaros

Gyógy- és élményfürdő - Hunguest Hotel Freya, Zalakaros

A zalakarosi gyógyvíz Európában is egyedülálló nátriumkloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely a jodid- és bromid-ion tartalma következtében a jódos-brómos, szulfid-ion tartalma miatt pedig a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható. A víz enyhén radioaktív, metabórsav tartalma igen nagy. A gyógyvíz legjobb hatását a krónikus nőgyógyászati, a mozgásszervi és ízületi betegségek gyógyításában, az idegrendszeri-, szív- és keringési-, valamint anyagcsere zavarok kezelésében fejti ki.

Zalakarosi gyógyfürdő

Zalakarosi gyógyfürdő

A gyönyörű parki környezetben kiépített termál strandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson! Az orvosi felügyelet mellett kúraszerűen igénybe vett kezeléseink biztosítják a leghatékonyabb fájdalomcsökkentést. Töltsön el egy hosszú hétvégét Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdőjében, ahol a fürdés nem csak élvezetet, hanem kalandot is nyújt.

Tuti menü