Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zalakaros - Vállalkozás - Építőipar képes leírás - Zalakaros.tlap.hu
részletek »

Zalakaros - Vállalkozás - Építőipar - Zalakaros.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zalakaros.tlap.hu » Zalakaros - Vállalkozás - Építőipar
Keresés
Találatok száma - 6 db
Épforg

Épforg

Az Épforg Kft. családi vállalkozásból lett építőanyag-kereskedelmi lánc, amely közel húsz éve segít az építkezőknek eligazodni az építőanyagok széles kínálatában, és abban, hogy mindenből a legmegfelelőbbet sikerüljön kiválasztani. Hogyan sikerült ezt elérnünk? -Kiváló minőségű termékek árusításával -Udvarias, szakszerű kiszolgálással -Reális értékarányos árakkal -Magas színvonalú szolgáltatással -Pontos, megbízható logisztikával -Folyamatos árengedményekkel Szolgáltatásaink: -Ingyenes anyagkigyűjtés tervrajz alapján -Számítógépes látványtervezés /fürdőszobák, konyhák stb./ -Versenyképes ár és minőség -A leggyakrabban forgalmazott termékekből folyamatos készlet -Cégünk folyamatosan követi a piacot és az ajánlatokat -Közvetlen a gyártóktól való vásárlás lehetővé teszi, hogy jó minőségű árut kínáljunk kedvező áron

Gerenda rönkvillák

Gerenda rönkvillák

Zsugorodásmentes amerikai gerenda- és rönkvillák minimum 25 év garanciával, több mint 50 év tapasztalattal, közel 10.000 felépített álomházzal, 12 nemzetközi képviselettel. Minden megrendelőnk személyesen ellenőrizheti házának gyártási folyamatait az amerikai Appalachia hegységben található Lewisburgi, rönkház-gyárban (New York-tól kb 400 km-re nyugatra), melynek költségeit Most Mi álljuk.

Insza-Bau

Insza-Bau

Az Insza-Bau Ingatlanforgalmi és -fejlesztő Kft. 2003. szeptember 15-én alakult, kizárólag magyar tulajdonosokkal. A cég fő tevékenysége ingatlanfejlesztés és -forgalmazás, építési telkek értékesítése. Ennek keretében Nagykanizsán, annak közvetlen vonzáskörzetében, illetve Zalakaroson, frekventált helyeken rendelkezünk ingatlanokkal. Ezen területek felosztása és közművesítése folyamatosan történik, egyidejűleg a kialakított építési telkek értékesítése is megkezdődött. A cég későbbi terveiben lakópark építése is szerepel, amelynek a megvalósítását azonban előzetes igényfelmérés előzi meg.

KissBau

KissBau

A KissBau önálló útjára 2008 márciusában indult, azonban előtte is az építőiparban tevékenykedtünk, sokéves munkatapasztalattal. Jelenleg egyéni vállakozás szintjén működünk. Ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálásának érdekében folyamatosan fejlődünk mind technikailag, mind szakmailag, új technológiák elsajátításával! A KissBau minőséget és korrekt árat biztosít Önnek, ezen felül pedig nem elhanyagolható tényező, hogy kiváló szakértelemmel végezzük munkánkat! Fő tevékenységi körünk a térburkolás minden mennyiségben, ezen a téren több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. E mellett egyéb szolgáltatásainkat is a tőlünk elvárható legjobb minőségben kivitelezzük.

Neujob Magán Munkaerő-közvetítő, Tanácsadó Iroda és Képző Központ

Neujob Magán Munkaerő-közvetítő, Tanácsadó Iroda és Képző Központ

A Neujob Magán Munkaerő-közvetítő, Tanácsadó Iroda és Képző Központ speciálisan Ausztriai - Vorarlberg, Tirol, Salzburg, Oberösterreich, Steiermark tartományokba - 3, 4, 5 csillagos szállodákba, hotelokba, panziókba történő munkaerő-közvetítéssel, vendéglátós állások pályázásával, valamint személyzeti tanácsadással, és felnőttképzéssel foglalkozik. Irodánk, az Ausztriai szállodai munkák elsőszámú közvetítőjeként kizárólag vendéglátós munkák közvetítésére szakosodott. Fő profilunk, szakképzett szakácsok, felszolgálók, cukrászok, szobalányok közvetítése, felkészítése valamint szobaasszonyok képzése, akik az Osztrák szállodaiparban szeretnének elhelyezkedni. Szolgáltatásainkkal optimális lehetőséget kínálunk azoknak, akik a külföldi munkavállalás e területét választják. Az Ausztriai hotelmunka széles tárházát kínáljuk, melyekhez teljes körű ügyintézést is ajánlunk.

Szabadics Zrt

Szabadics Zrt

A Zrt. jogelődje - Szabadics József mélyépítési vállalkozása - 1990-ben alakult 8 fős létszámmal. Folyamatos fejlődés után 1996-ban a vállalkozás már kinőtte az egyéni vállalkozói szervezeti felépítést, hiszen év végére a létszám már elérte a 60 főt, és az éves nettó termelési érték 163 millió Ft volt. Az átalakulás első lépéseként 1996. 12. 01-én létrejött a Szabadics Közmű és Mélyépítő Egyéni Cég, majd 1997. január 1-én Szabadics József megalapította a Szabadics Közmű- és Mélyépítő Kft-t. Három hónap múlva az egyszemélyes Kft. három személyessé alakult, mivel az Alapító két fia is a társaságban látta megvalósíthatónak a jövőre vonatkozó elképzeléseik megvalósítását. A cég tulajdonosai: Szabadics József, Szabadics Attila és Szabadics Zoltán. A piacon kialakult komoly versenyhelyzetben történő kedvező partnerségi kapcsolatok érdekében, valamint a cég növekvő adatai alapján a tulajdonosok elhatározása alapján 2006. június 30-án a Szabadics Kft. Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zártkörűen Működő Részvénytársasággá alakult, a meglévő tulajdonosi struktúra változatlanul hagyása mellett.

Tuti menü